Skip to content Skip to footer

Consult

Uw huisdier is belangrijk, wij maken graag tijd voor u en uw huisdier. Wij werken daarom alleen op afspraak en besteden 15 minuten aan een consult. U krijgt de tijd om te vertellen waarvoor u komt. Daarna onderzoeken we uw dier uitgebreid en maken we een behandelplan. Als dat nodig is, nemen we direct een aantal diagnostische stappen, zoals bloedafname, röntgenfoto’s of urine-onderzoek. Zo starten we direct het behandelplan dat we samen met u hebben opgesteld voor uw dier.

Spoedgevallen

In geval van spoed mag u altijd langskomen; het is wel verstandig om van tevoren te bellen zodat wij weten dat u eraan komt en we alvast voorbereidingen kunnen treffen. Wanneer is er sprake van een spoedgeval:

  • Dieren die benauwd zijn.
  • Een kater die probeert te plassen maar waarbij geen of heel weinig urine eruit komt.
  • Een hond die continu probeert over te geven waarbij er geen braaksel naar buiten komt.
  • Een konijn of cavia die al meer dan 12 uur niets heeft gegeten.
  • Dieren die acuut verlamd zijn.
  • Dieren met een epileptische aanval die langer duurt dan 5 minuten of waarbij de ene aanval direct gevolgd wordt door een andere.
Huisvisite

Het kan voorkomen dat u niet in staat bent om met uw huisdier naar de praktijk te komen. Ook als u meerdere dieren heeft, kan het soms makkelijker zijn als de dierenarts aan huis komt.
Wij komen graag bij u thuis! Als u ruim van tevoren belt dan bespreken we direct de mogelijkheden en kosten van een thuisvisite.