Skip to content Skip to footer

Missie & Visie

Elk bedrijf heeft een missie en een visie nodig. Deze geven aan waar je voor staat, wat je idealen zijn en waar je naar streeft in de toekomst.

Missie

Wij zijn een kleine onafhankelijke gezelschapsdierenpraktijk die laagdrempelige en kwalitatief hoogwaardige zorg kan leveren aan gezelschapsdieren in Oosterbeek en omgeving.

Visie

De diergeneeskunde ontwikkelt en veranderd. Het huisdier heeft vaak een centrale rol in het gezin. Dierenkliniek Oosterbeek richt zich voornamelijk op het gezond houden van het huisdier door goede preventieve zorg te leveren (voeding, vaccinaties, gezondheidscontroles en gebitsverzorging). De kliniek bezit de meest moderne apparatuur om in huis bloed-, urine-, en ontlastingsonderzoeken te doen om zo bij te dragen in vroegdiagnose van aandoeningen. Daarnaast kunnen ook behandelingen en operaties binnen de eigen kliniek worden uitgevoerd. Door moderne apparatuur, jarenlange ervaring van de medewerkers en goede communicatie kan passende holistische zorg worden geleverd aan uw huisdier.