Skip to content Skip to footer

Erkend Leerbedrijf

D

e afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan het opzetten van onze dierenkliniek. Eén van de punten waar wij ons mee bezig hielden was het creëren van een goede leerplek voor stagiair(e)s. Het was voor ons dan ook erg belangrijk om de officiële erkenning te krijgen om een leerbedrijf te worden. En bij deze kunnen wij u mededelen dat wij sinds enkele weken dan ook benoemd zijn tot ‘Erkend Leerbedrijf’!

Wij zijn dan ook op zoek naar leuke, gemotiveerde leerlingen die de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente niveau 4 volgen en bij ons stage willen lopen. Ben jij of ken jij iemand uit je omgeving die op zoek is naar een stageplek? Dan horen wij graag van jou!

Onze voorkeur gaat uit naar stagiaires die de BOL opleiding volgen en 4 tot 5 dagen per week bij ons in de praktijk aanwezig kunnen zijn. Dierenkliniek Oosterbeek is goed te bereiken met het OV mocht je daarvan afhankelijk zijn. Ervaring is geen must, zolang je gemotiveerd en leergierig bent komt de ervaring vanzelf.

Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een mail met jou CV en motivatie naar laura@dierenkliniekoosterbeek.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met jou op!